Stoffen bankstel reinigen met professioneel resultaat

Comfort en uitstraling.
Stoffen bankstel reinigenHet bankstel in ons huis is iets om van te genieten. Voor het oog maar zeker ook voor ons gemak. We maken er dagelijks gebruik van en het geeft ons een zekere mate van comfort. Om te zorgen dat we hier lang van kunnen genieten is het belangrijk dat deze zetels goed worden onderhouden.

Onderhoud.

Bij een stoffen bankstel is regelmatig stofzuigen van belang. Maar op den duur is dit niet genoeg. Het bankstel wordt vuil. Het nieuwe is er af. Door haar- en huidvet komen er donkere plekken waar men vaak zit. Ook het textiel van kleding kan afgeven en een vuile waas achterlaten. Er wordt geleefd op dit meubel. Er wordt gegeten en gedronken en soms morst men iets, of laat wat vallen en zo kan men vlekken krijgen. Als men die vlekken zelf probeert weg te halen kunnen er kringen ontstaan en je ziet misschien een plek, die helderder is dan de rest van de bank. De zogenaamde “schone vlek”. Op den duur gaat de bank er, ondanks de goede zorgen, wat vaal uit zien en oogt niet meer fris.

Vuil bankstel, wat te doen?

Natuurlijk kunt u overwegen een nieuw bankstel te kopen. Er is ook een andere optie, het bankstel opnieuw laten bekleden. Beide mogelijkheden zijn kostbaar en in deze moeilijke tijden is het vaak beter te besparen. Als de stof nog goed is, kan professioneel reinigen een goede, betaalbare optie zijn ten opzichte van nieuw kopen of opnieuw laten bekleden.

Professioneel reinigen.

Laat het bankstel professioneel reinigen. De vakmensen komen bij u thuis. Het bankstel wordt compleet gereinigd, er wordt geen plekje overgeslagen. Er worden natuurvriendelijke reinigingsmiddelen gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of dier en biologisch afbreekbaar zijn. De vloer wordt eventueel beschermd tegen vocht. Het bankstel oogt weer nieuw en de kleuren zijn weer fris. Ook eventuele nare geurtjes zullen verdwijnen. Na de reiniging wordt er een beschermlaag aangebracht die eveneens natuurvriendelijk is. De stof blijft zo een tijd lang mooi en eventuele vlekken hechten voorlopig niet op de meubelstof. Stoffen bankstel reinigen moet goed gebeuren, kies dus de juiste professional.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *