Slotenmaker Den Haag

Skyline_Den_HaagWij zijn van de week een set van onze huis sleutels kwijt geraakt, mijn man is er van overtuigd dat wij het op vakantie hebben laten liggen en er geen reden tot paniek is. Ik vind het zelf geen fijne gedachte dat er iemand buiten rond loopt met onze huis sleutels op zak. Mijn man heeft zijn mening en ik de mijne en ik vind het maar niets dat ik niet 100% zeker weet waar die sleutels zijn, ik wilde dus allemaal nieuwe sloten in huis. Als je een betrouwbare slotenmaker wilt in Den Haag dan is het wel even goed zoeken, er zijn heel veel bedrijven die wel even goedkoop je sloten komen vervangen maar hoe weet je zeker dat die gasten niet zelf later je huis leeg komen halen, ik ben dus opzoek gegaan naar een betrouwbare bedrijf met een politie keurmerk.

Na heel veel zoeken, bellen en referenties natrekken ben ik tot conclusie gekomen dat er heel veel bedrijven zijnd ie heel goed voorkomen maar na een beetje goed zoek werk toch niet z betrouwbaar zijn. Ik ben uiteindelijk op de volgende 4 bedrijven uitgekomen en wil die dan ook graag met jullie delen om mensen die deze bericht lezen heel veel zoekwerk te besparen. Bedrijven die ik betrouwbaar vind zijn :

Ik hoop dat jullie wat aan deze informatie hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *