Roken

Roken is heel schadelijk voor de gezondheid en niet alleen voor de roker, maar ook voor de mensen om de roker heen, die tweede hands rook binnen ademen.

dansmokeHet is al bewezen dat door het roken schadelijke stoffen vrijkomen die kanker veroorzaken en roken beschadigd ook je longen, maar ondanks dit blijven veel mensen roken. Waarom blijven mensen toch nog deze gif innemen als ze weten dat dit schadelijk is voor hun gezondheid? vaak is het omdat het een gewoonte is dat ze niet kunnen afschudden of omdat ze graag sociaal roken ,samen met vrienden of collega’s. De nicotine dat in sigaretten zit is natuurlijk ook verslaven wat het stoppen nog moeilijker maakt en voor sommigen mensen helpt roken tegen stress.

Er is nu een oplossing voor alle rokers die toch een gezonde leven willen blijven leiden, namelijk de elektronische sigaret. De E-sigaret simuleert de ervaring van roken zonder de nadelen die roken met zich brengt. In de E-sigaret zit een vloeistof dat door een kleine batterij word verwarmt, wanneer je een heisje neemt en er komt dan een damp vrij die je inademt. Deze damp is zeker geen rook want er word niks verbrand en er word ook geen gebruik gemaakt van tabak, wat deze damp heel onschadelijk maakt.

kijk voor meer informatie over de E-sigaretten op http://www.dansmoke.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *