Moderne gebouwen

Moderne gebouwen zijn open gebouwen met veel natuurlijke licht, dat echt tot de verbeelding spreekt.

Open ruimtes

glashandelIn moderne gebouwen word er veel glas verwerkt, zodat er open ruimtes ontstaan. Vooral in kantoorgebouwen en overheidsinstellingen, word er veel gebruik gemaakt van glazen wanden. Muren komen alleen voor op plekken waar het echt nodig is en er word geprobeerd, om zo veel mogelijk gebruik te maken van glas. De glazen wanden laten het natuurlijke licht door en mensen krijgen niet het gevoel dat ze vastzitten in een gebouw, wat ook de productiviteit verhoogt.

In woonhuizen word er ook vaak gebruik van deze techniek, vooral aan de kant van de tuin is er vaak geen muur, maar in plaats daarvan glazen wanden en deur.

Glasherstel

Met zo veel glas in gebouwen en woningen, komt het natuurlijk vaak voor dat het beschadigd raakt of kapot gaat. Glashandel bedrijven richten zich dan ook, op het herstel en vervanging van het glas. Voor het herstellen en vervangen van de glazen wanden, ramen en deuren worden er glaszetters ingezet. Een glaszetter is een gediplomeerde professional, dat veel verstand heeft van glas en installatie. Voor het juist plaatsen van het glas moet er dan ook altijd een glaszetter worden ingehuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *