Massaproductie van meubels

Tegenwoordig word bijna alles in massaproductie gemaakt, omdat het goedkoper is door gebruik van machines en geautomatiseerde systemen, zo kunnen er zo heel veel producten voor weinig geld gemaakt worden.

Massaproductie van meubelsDoor de massaproductie hebben de meubelfabrikanten lage kosten en kunnen ze hun meubels ook goedkoper aan de consument brengen. Voor ons is het natuurlijk heel mooi dat we zo goedkoop meubels kunnen kopen, maar het heeft ook zijn nadelen, want de meubels gaan niet zo lang mee. De producten die in massaproductie worden gemaakt zijn immers niet zo duurzaam en we moeten de meubels nog ook zelfs in elkaar zetten. De meubels die in elkaar hebt gezet overleven vaak ook de verhuizing niet, omdat ze simpelweg genoeg niet van geweldig kwaliteit zijn doordat ze door machines zijn gemaakt.

In een meubelmakerij word alles met de hand gemaakt en er is totaal geen sprake van massaproductie. De meubelmakerij heeft dan ook meestal maar een handvol klanten tegelijk en zo kunnen ze kwaliteit werk leveren, ook kunnen ze zo aan alle wensen van de klant voldoen. In een meubelmakerij houden de meubelmakers ook echt van hun werk en werken hun helen leven om hun vak te perfectioneren, ze zijn dan ook leerling meubelmaker bij een ervaren meubelmaker voor dat ze met hun eigen projecten beginnen. Wil je meubels laten maken of repareren? of wil je meer weten? Kijk dan eens op website van een van deze meubel makers :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *