Handdoekhouders

Bij het inrichten van uw nieuwe badkamer of bij een update van uw oude badkamer gaat u op zoek naar nieuwe accessoires. Een ondergeschoven kindje waar men meestal niet al te lang over nadenkt, en meteen de eerste de beste kiest of de meest gangbare of goedkope.

handdoekhouderDit is erg jammer, want naast de meestal rechte hanger voor handdoeken die al dan horizontaal niet draaibaar is, valt er nog veel meer te kiezen op dit gebied. Kijk van tevoren waar u de handdoekhouder wilt gaan plaatsen en hoeveel ruimte u daar heeft.  Wanneer u weinig ruimte heeft kunt u het beste kiezen voor haakjes, deze zijn er in vele verschillende soorten en maten. Enig nadeel bij haakjes is dat er vaak lusjes aan alle handdoeken moeten zitten, en u dus wat preciezer moet zijn bij het ophangen van uw handdoeken. Er zijn echter ook systemen waarbij u een punt van de handdoek in de haak kunt klemmen, dit is eenvoudiger.

Heeft u een ruime badkamer en een groot gezin, dan kunt u ook kiezen voor een losstaand handdoekrek. Hierop kunnen de handdoeken goed drogen en u kunt er meerdere tegelijk kwijt. Ook zijn er handdoekrekken met plankjes, waarop u uw handdoeken keurig gevouwen kunt bewaren voor gebruik.

Daar tussenin vindt u van alles om te bevestigen aan de muur, dubbele stangen bijvoorbeeld, om twee handdoeken tegelijk op te hangen, deze zijn er in een vaste uitvoering maar ook in zwenkbare uitvoeringen, maar ook een rek met daar bovenop een ruimte om wat dingetjes als shampoo en zeep op te zetten, behoort tot de mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *