Films en tv series kijken op je smartphone

Met je smartphone kun je tegenwoordig heel veel, omdat het meer geheugen heeft en het is ook veel sneller. Je kunt tegenwoordig dan ook gewoon films en tv series kijken op je smartphone.

popcorn timeAfhankelijk van welke besturingssysteem en internetprovider je hebt worden er verschillende diensten aangeboden, waarmee je films en tv series kunt kijken op je smartphone. Je moet dan wel per maand of per film betalen, zodat je er naar kunt kijken. Je kunt bijvoorbeeld voor de Netflix app kiezen, waarbij je per maand betaald en veel keuze hebt. Het is zeker goedkoper dan per film of per aflevering betalen.

Tegenwoordig is er ook een app waarmee je gratis naar films en tv series kunt kijken, ongeacht welke besturingssysteem of internetprovider je hebt. Met de nieuwe app van Popcorn Time kun je namelijk gewoon gratis naar films en tv series kijken. Popcorn Time is een gratis dienst dat al een tijdje in Nederland verkrijgbaar is. In Nederland hebben al ruim miljoen mensen Popcorn Time gedownload.

Naast de Popcorn Time app is er ook nog de gewone versie. Je kunt de Popcorn Time download op verschillende website vinden, waaronder hun eigen website. Na het downloaden en installeren van Popcorn Time kun je gelijk gaan genieten van je favoriete films en tv series. Meer weten? Kijk op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *