Eigen raam vervangen

Veel mensen kiezen ervoor om eigen raam te vervangen. maar is dit wel zo slim? Het installeren van een raam blijkt toch veel moeilijker te zijn, dan het lijkt en het moet heel precies gebeuren.

zelf raam vervangenHet is natuurlijk veel goedkoper om zelf de ramen te vervangen, dan om iemand ervoor te betalen. Tegenwoordig is het makkelijk om ramen te kopen en het word voor de deur bezorgt, dan denken veel mensen het ook zelf te kunnen plaatsen. Vaak gaat het toch niet helemaal goed en gaat de raam vaak ook nog eens stuk. Voor deze mensen is er een opleiding van 2 uur opgezet, waar ze leren hoe ze ramen en deuren moeten plaatsen. Na een opleiding van 2 uur, kunnen ze als een vakman een raam of deur plaatsen.

De initiatief kwam van een ramen verkoper dat vaak zag dat het mis ging, wanneer mensen zelf ramen probeerden te plaatsen. Hij startte de opleiding als proef  en het ging snel als een trein. Nu zijn er over heel Nederland degelijke opleidingen te volgen, waar mensen leren om ramen en deuren te plaatsen.

Mensen kunnen er ook hun beroep van maken, want er zijn genoeg mensen dat het liever laten plaatsen door iemand die weet wat die doet. Vraag naar vakmannen is groot en een ramen plaatser kan een hele goede beroep zijn.

Meer weten? Bekijk eens de onderstaande video van raamwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *