Een nieuwe scooter kopen

Iedereen wil wel zijn scooter nieuw kopen maar niet iedereen heeft hier geld voor. Vaak moeten mensen hun eerste scooter tweedehands kopen omdat ze geen geld hebben voor een nieuwe scooter, terwijl ze beste een nieuwe scooter zouden kunnen kopen op afbetaling.

Een scooter kopen of afbetaling

scooters kopenJe kunt tegenwoordig een scooter kopen op afbetaling door scooter leasen. Scooter leasen houd in dat je per maand een vast bedrag betaald totdat het totale bedrag afgelost is. Het bedrag dat je elke maand betaald is afhankelijk van de prijs van de scooter en de looptermijn. Bij scooter leasen betaal je minder wanneer de looptermijn langer is, dus hoe langer de looptermijn hoe minder je per maand betaald. Je betaalt meestal tussen de 15 en 50 euro per maand. Iedereen kan toch wel 15 tot 50 euro per maand missen? De meeste mensen betalen per maand meer voor hun smartphone abonnement. Met scooter lease heb je ook een soort van abonnement maar de scooter is wel gelijk van jouw.

Een nieuwe scooter kopen brengt ook veel voordelen met zich mee. Een nieuwe scooter kan bijvoorbeeld jaren mee voordat het reparatie nodig heeft. Een tweedehands aan de andere hand is niet zo betrouwbaar en heeft vaak een reparatie nodig. Bij een tweedehands scooter moeten de onderdelen ook vaak vervangen worden en zo is het uiteindelijk duurkoop. Zo een 15 tot 50 euro investeren in een nieuwe scooter is dan ook niet veel, want je gaat er nog jaren plezier van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *