Clip in hair extensions

Als je naar bekende Nederlanders kijkt zie je vaak vrouwen met volle haren die altijd zo mooi glanzen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat dit vaak niet hun eigen haar is. Voor mooie en volle haren maken ze namelijk gebruik van clip in hair extensions.

Wat is het?

Clip in HairExtensionsDe clip in hair extensions zijn neppe haren waarmee je eigen haren kunt aanvullen. Eigenlijk kunnen we het niet nep noemen want sommige clip in hair extensions worden ook van echte haren gemaakt. Het is meer een extensie van je eigen haren. Je kunt met clip in hair extensions je haren langer of voller maken.

Echte of neppe haar?

Echte clip in hair extensions worden van mensen haar gemaakt. Dit is vaak duurder omdat het natuurlijk echt haar is. Deze haren worden door donoren verkocht en hier word flink voor betaald. Voor clip in hair extensions van echt haar betaal je dan ook de hoofdprijs. Dan heb je ook nog de zogenaamde nep haren. Deze clip in hair extensions worden gemaakt in een fabriek. Hiervoor kunnen verschillende materialen gebruikt worden. Vaak wordt er gekozen voor kunststof of ander soort synthetische materiaal voor de clip in hair extensions.

Voor meer informatie over de clip in hair extensions klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *