Boodschappen bezorgen Den Haag

boodschappen bezorgen den haagIk woon in Den Haag, ik was van de week ziek en moest echt boodschappen hebben voor de kinderen en mij zelf. Zelf boodschappen gaan doen was wel een optie maar niet makkelijk, ik ging maar eens kijken of ik boodschappen thuis bezorgd kon krijgen.

Ik wist wel dat het mogelijkheden waren via AH maar AH bezorgt pas de volgende dag, ik ben maar eens gaan zoeken en ben instamarkt tegen gekomen. Instamarkt bezorgt in regio Den Haag en wel binnen 2 uur. Ik geloofde het niet helemaal dus heb ik maar voor een zeer laag bedrag besteld. Ik ging met spanning wachten. En ja wel binnen 1 uur stond de bezorger met mijn boodschappen voor de deur.

Het ging eigenlijk best makkelijk, op de website kan je kiezen uit een ruim assortiment van producten van AH. Afreken doe je gewoon online, het is wel jammer dat afreken aan de deur niet mogelijk is.

Ik ben erg tevreden met de mogelijkheid om mijn boodschappen nog de zelfde dag geleverd te krijgen. Het kost wat meer dan in de winkel daarom zou ik het dus ook niet iedere dag doen. Wil je het zelf ook eens proberen? Kijk dan eens op hun website: https://instamarkt.nl/. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaring met same day delivery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *