Blijf koel tijdens de zomermaanden

Tijdens de zomermaanden kan je lekker koel blijven in je eigen zwembad en je hebt geen tonnen nodig, om een eigen zwembad te laten aanleggen.

intex zwembadEen Intex zwembad koop je namelijk heel goedkoop en ze zijn ook heel makkelijk op te zetten. Je hebt enkel een tuin nodig of een grote balkon waar je de zwembad kan plaatsen. De zwembaden komen in veel verschillende maten, dus zelfs voor een kleine tuin is er wel een zwembad dat erin past. De Intex zwembaden komen ook in verschillende uitvoeringen, namelijk:

Zwembad zonder frame

De zwembaden zonder frame zijn al te vanaf 10 euro te koop en zijn bedoelt voor kinderen, omdat ze heel klein zijn. Deze zwembaden zijn heel makkelijk op te zetten, omdat er geen frame aan te pas komt. Het is eigenlijk gelijk klaar voor gebruik, je hoeft het enkel met water te vullen.

Zwembad met kleine frame

De zwembad met een kleine frame is al wat steviger en het bied ook meer ruimte, zo kunnen volwassenen en kinderen er lekker in zwemmen. De montage van de zwembad met kleine frame is ook heel simpel, je kan het dus gewoon zelf doen. Deze zwembaden kosten een paar honderd euro, afhankelijk van de maten.

Zwembad met met metal frame

Intex zwembad met metal frame is bedoelt om echt in te zwemmen en ze komen dan ook met een filter pomp. Voor deze zwembad heb je natuurlijk wel wat grotere tuin nodig, maar duur is het zeker niet. De duurste zwembad met metal frame kost maar 400 euro en dan heb je ook echt een complete zwembad.

Zo heb je dus veel opties, om de warme zomerdagen door te komen en lekker af te koelen.

Bekijk hieronder een video, mogelijk gemaakt door: http://www.zwembadgigant.nl/

Categorie├źnTuin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *