Bewakingscamera op de schoolplein

bewakingscamera rondScholen plaatsen tegenwoordig steeds vaker een bewakingscamera op het schoolplein, dit komt door een aantal incidenten dat hevig in het nieuws zijn geweest. Scholen besluiten daarom om de veiligheid van de studenten te waarborgen, vaak een bewakingscamera installeren.

Vaak is het de HD dome camera, want deze is onopvallend waardoor de scholieren niet het gevoel hebben dat ze worden bekeken. De HD dome bewakingscamera heeft ook perfecte kwaliteit en is in diverse prijzen verkrijgbaar. Natuurlijk verschilt wel de kwaliteit en de opties wel, want een duurdere HD dome camera kan natuurlijk veel meer.

De standaard opties zijn live beelden bekijken en de beelden kunnen ook opgenomen worden, wat ook gebeurt op scholen. Op scholen word er ook aangegeven dat er bewakingscamera’s aanwezig zijn.

De reactie van de ouders is overigens vooral positief over de bewakingscamera en ze zijn zo minder bezorgt over hun kinderen. Een andere veel voorkomende sentiment, is dat het jammer is dat het zover heeft moeten komen, maar het is wel nodig. Vroeger gebeurden minder nare incidenten en zag je op geen enkele schoolplein een camera. Je ziet ze helaas wel tegenwoordig bijna op elke schoolplein.

De feiten kunnen alhoewel niet te ontkennen, want de HD dome camera zorgt voor veiligheid en zijn het aantal incidenten afgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *