Bespaar geld door gebruik van spaarlampen

Je kan heel makkelijk geld besparen door gebruik te maken van spaarlampen en waarom zou je het niet doen als het zo makkelijk is?

spaarlampSpaarlampen zijn tegenwoordig niet duur in aanschaf en ze besparen je al heel snel geld, door de lage stroomverbruik. Ik zou je 10 jaar geleden zeker niet aangeraden hebben om een spaarlamp aan te schaffen, want toen waren ze heel erg duur en ze waren niet veel beter dan de gloeilampen. De huidige generatie raad ik wel aan, want nu zijn de spaarlampen laag in prijs en ze zijn bovendien veel beter dan de gloeilampen. De huidige generatie is heel erg duurzaam en bovendien heel erg zuinig.

De gemiddelde spaarlamp gaat nu 10.000 branduren mee en er zijn zelfs duurdere versies van de spaarlamp die nog langer mee kunnen. Je bespaart zo geld door de lange levensduur, want de gloeilamp gaat maar 1.000 branduren mee, dit betekent dat 10 gloeilampen even lang mee gaan als 1 spaarlamp. De spaarlampen zetten nu ook 35% van de opgenomen energie om licht en de gloeilampen maar 10%, je bespaart dus al heel snel geld op de energierekening.

Op de manier bespaar je dus al gauw honderden euro’s per jaar en het enige wat je hoeft te doen is een spaarlamp te kopen.

Bekijk hier een video over het voordeel van spaarlampen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *