Arganolie

Wat is Arganolie?

Argan olieArganolie is een olie die wordt gewonnen uit de vruchten van de arganboom. Arganolie is volledig plantaardig en heel erg gezond. Arganbomen komen niet overal voor en dit maakt arganolie tot een zeer zeldzaam product met zowel medische als consumptie doeleinden. Arganolie komt vooral veel uit Marokko en wordt daarom ook weleens de Marokkaans goud genoemd.

Arganolie wordt al heel lang gebruikt, er zijn bewijzen te vinden dat er in 1200 V.Ch al gebruik werd gemaakt van de goede eigenschappen van de Arganolie, de arganboom werd ook wel de boom van schoonheid genoemd.

Waar wordt het voor gebruikt?

Arganolie heeft heel veel toepassingen, je kunt ermee koken, je kunt je zelf mee insmeren en je kunt het op allemaal andere manieren gebruiken om je gezondheid te verbeteren, kijk voor meer informatie hierover op mogadorcosmetics.nl.

Arganolie kopen

Wil je Arganolie kopen? Kijk dan eens online, tegenwoordig zijn er heel veel aanbieders van Arganolie. Let wel op dat je wel de juiste kwaliteit krijgt en dat de Arganolie niet gemixt is met andere producten of als dit wel zo is de prijs ook naar aangepast is. Pure Arganolie is heel erg zeldzaam en daar betaal je ook de prijs, voor. Het kost gemiddeld 100 euro per liter.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *