Archiefvernietiging specialisten, waar vindt ik ze?

Wij van archiefvernietiging.org zijn dé specialist als het gaat om archiefvernietiging. Als uw archief op een bepaald moment niet meer bewaard hoeft te worden, dan kunt u het weggooien, maar dat is absoluut niet verstandig om te doen. Buitenstaanders kunnen op die manier zo in uw archief duiken en informatie vinden die misschien wel erg gevoelig is. En dat is iets wat u absoluut wilt voorkomen. Door ons in te schakelen is dat een probleem waar u niet eens over na hoeft te denken.

Archiefvernietiging ter plekkeAls u contact met ons opneemt, komen wij de archiefvernietiging ter plekke bij u uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat er een archiefcontainer bij u zal worden afgeleverd, of misschien wel meerdere, zodat u uw oude archief hier veilig in op kunt slaan. Vervolgens zullen wij volgens afspraak bij u langskomen om het archief op locatie te komen vernietigen geheel discreet en volgens de juiste ISO procedures.

Wij voeren archiefvernietigingen door heel Nederland uit, voor zowel grote bedrijven als eenmanszaken. Ook voor advies hierover kunt u altijd bij ons terecht of u kunt op onze website kijken voor meer informatie over archiefvernietiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *